חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

שיבלי נ' בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום נצרת
7338-10-09
3.2.2010
בפני :
ריאד קודסי

- נגד -
:
יוסף שיבלי
:
1. חברת השמירה בע"מ
2. הראל חברה לביטוח בע"מ
3. תנובה מרכז שיתופי לשיווק תוצרת חקלאית בישראל בע"מ
4. שמגד חברה לביטוח בע"מ

החלטה

החלטה

נוכח הודעת התובע שבין שני הצדדים, מתנהל משא ומתן אינטנסיבי לסיום התיק, ושיש סיכוי שהתביעה תסולק בפשרה, אני מאריך את המועד לצדדים לתקופה של 60 יום נוספים כדי למצות משא ומתן ביניהם, שאם לא כן אורה על מחיקת התביעה.

המזכירות תעקוב אחר ביצוע החלטה זו.

ניתנה היום, י"ט שבט תש"ע, 03 פברואר 2010, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>